Groepsaanbod

Activiteiten

Fermento organiseert regelmatig activiteiten voor groepen. Workshops, infosessies, garden gatherings,… Daarbij leggen we de focus uiteraard ook op gezonde voeding en een evenwichtige leefstijl. 

Agenda

Hoe overleef ik de feestdagen?

DEZE ACTIVITEIT WORDT GEANNULEERD WEGENS ZIEKTE

VOLG ONS OP INSTAGRAM EN FACEBOOK VOOR NIEUWE ACTIVITEITEN
IN 2023

Maandag 12 december 2022 – 19u30-21u30 – bij Naturann in Reet

Hoe overleef ik de feestdagen? Als gast en als gastvrouw/-heer.

Hoe kan je je zonder veel stress voorbereiden op gezonde maaltijden voor de komende feestdagen?

Welke hapjes/maaltijden eet je als gast niet/minder en welke kan je juist wel/meer eten? Hoe zeg je nee aan bepaalde ongezonde dingen die je worden aangeboden? Hoe zorg je ervoor dat je maag en darmen blij blijven? Hoe buffer je de dag voordien en nadien om onvermijdelijke feestmaaltijden op te vangen.

En als gastvrouw of –heer? Hoe stel je een gezond, evenwichtig én lekker feestmaal samen waar je maag, darmen en lever blij van blijven én zorg je ervoor dat je nachtrust gerust gelaten wordt.

We proeven drie gezonde, feestelijke hapjes en drinken levervriendelijke feestdrankjes.
Je gaat naar huis met een brochure met alle feestelijke en gezonde tips en enkele recepten.

WAAR?    Bij Naturann, Molenstraat 49, 2840 Reet (Rumst)

PRIJS?    €27,00

INSCHRIJVEN?
Vul dit inschrijvingsformulier in en schrijf €27,00 over op BE75 7340 4525 4751.
Inschrijving definitief na ontvangst betaling.

Op aanvraag

Workshops

Wens je zelf een workshop te organiseren, contacteer me dan vrijblijvend voor meer info. Hieronder zie je een voorbeeld van een van de workshops die ik aanbied.

Basis workshop

Koken volgens orthomoleculaire principes

Als het op voeding en levensstijl aankomt, zien we vaak door de bomen het bos niet meer. De orthotarische* keuken wijst je de wetenschappelijk onderbouwde weg naar een gezond voedingspatroon. 

In een Basisworkshop gaan we aan de slag met het aanbod van het seizoen in een ontdekkingstocht langs de principes van de orthomoleculaire keuken. We verkennen hoe deze principes kunnen zorgen voor een evenwichtig voedingspatroon dat ons fit kan houden. We wisselen doen af met hapklare pakketjes informatie. We bereiden samen enkele gerechten en nemen rustig de tijd om deze samen te proeven. Na deze Basisworkshop kan je aan de slag in je eigen keuken en heb je vanaf dan de mogelijkheid themaworkshops te volgen.

* Orthotarisch koken is afgeleid van orthomoleculaire wetenschap

Wat mag je verwachten

Een stapsgewijs overzicht van alle basisprincipes uit de orthomoleculaire keuken met een korte toelichting over de achtergrond ervan. Afgewisseld met het zelf bereiden van enkele seizoensgebonden gerechten die samen een volwaardig avondmaal vormen. We eten en drinken samen.

Wat neem je mee naar huis

Een handig overzicht van de basisprincipes uit de orthomoleculaire keuken en de recepten van de gerechten die we bereiden met ruimte voor eigen notities.

Een heleboel handige tips om de eerste stappen naar de orthomoleculaire keuken te vergemakkelijken en je gezondheid een duwtje in de rug te geven.

De orthomoleculaire voedingsdriehoek van BIOK, het Biochemisch Instituut voor Orthomoleculaire Kennis: Orthomoleculair voedingsmodel gebaseerd op de nieuwste inzichten en wetenschappelijk onderbouwd in een handig A3-formaat en geplastificeerd (waarde €7.00).

Een goodiebag met enkele leuke gezondheidsproducten.

Praktisch

Alle info op een rijtje

Inhoud

Een Basisworkshop duurt 4 uur. Naast de workshop zelf krijg je een infobrochure, goodiebag, voedingsdriehoek, alle ingrediënten voor de maaltijd/dranken.

Prijs

Een Basisworkshop kost €67,00 per persoon.
Hierin is inbegrepen: infobrochure, goodiebag, voedingsdriehoek, alle ingrediënten voor de maaltijd/dranken.

Een workshop boeken?

Wil jij een workshop boeken? Leuk! Mail of bel me voor meer informatie: Ilse@fermento.be | 0473/77.55.38