We plannen opnieuw een workshop in de keuken en op het terras!

BASIS workshop
Koken volgens orthomoleculaire principes – Herfst
Donderdag 26 augustus 2021 – 17u30-21u30

Als het op voeding en levensstijl aankomt, zien we vaak door de bomen het bos niet meer. De orthomoleculaire (1) keuken wijst je de wetenschappelijk onderbouwde (2) weg.In een Basisworkshop gaan we aan de slag met het aanbod van het seizoen in een ontdekkingstocht langs de principes van de orthomoleculaire keuken. We verkennen hoe deze principes kunnen zorgen voor een evenwichtig voedingspatroon dat ons fit kan houden. We wisselen doen af met hapklare pakketjes informatie. We bereiden samen enkele gerechten en nemen rustig de tijd om deze samen te proeven.
Na deze Basisworkshop kan je aan de slag in je eigen keuken en heb je vanaf dan de mogelijkheid themaworkshops te volgen.

Wat mag je verwachten:
Een stapsgewijs overzicht van alle basisprincipes uit de orthomoleculaire keuken met een korte toelichting over de achtergrond ervan. Afgewisseld met…
… het zelf bereiden van enkele seizoensgebonden gerechten die samen een volwaardig avondmaal vormen.
We eten en drinken samen.

Wat neem je mee naar huis:
– Een handig overzicht van de basisprincipes uit de orthomoleculaire keuken en de recepten van de gerechten die we bereiden met ruimte voor eigen notities.
– Een heleboel handige tips om de eerste stappen naar de orthomoleculaire keuken te vergemakkelijken en je gezondheid een duwtje in de rug te geven.
– De orthomoleculaire voedingsdriehoek (BIOK (3)): Orthomoleculair voedingsmodel gebaseerd op de nieuwste inzichten en wetenschappelijk onderbouwd in een handig A3-formaat en geplastificeerd (waarde €7.00).
– Een goodiebag met enkele leuke gezondheidsproducten.

Wist je dat? Er in deze aankondiging al enkele principes verstopt zitten? Kan jij ze vinden? En wil je graag de rest ontdekken? Schrijf je dan snel in, het aantal plaatsen is beperkt.

Inschrijven is noodzakelijk, het aantal plaatsen is immers beperkt. Inschrijven kan via ilse@fermento.be met vermelding van je naam en mailadres. Je ontvangt dan een betalingsuitnodiging.

Voor de Basisworkshop ontvang je enkele dagen voor de workshop een mail met de details voor de workshop.

(1) Orthos komt uit het Grieks en staat voor juist, gezond en moleculair verwijst naar de biochemische werking van voedingsstoffen op celniveau in ons lichaam.
(2) De orthomoleculaire wetenschap steunt op een groeiend aantal en steeds meer algemeen aanvaarde studies.
(3) BIOK: Biochemisch Instituut voor Orthomoleculaire Kennis

Als het weer het toelaat, gaat deze workshop grotendeels buiten door.

Een Basisworkshop ter plaatse duurt 4u en kost €60,00 (€55,00 bij inschrijving voor 1 augustus 2021). Alle ingrediënten worden voor jou voorzien.

Nog vragen? Mail of bel: ilse@fermento.be of 0473/77.55.38