Intake Voeding en levenswijze
duur 90 minuten: €50.00

In een intakegesprek bekijken we samen wat de vraag van de klant is en gaan we op zoek naar de eerste mogelijkheden om de voeding en levenswijze aan te passen om met meer energie door de dag te gaan. Bij kinderen werk ik met een educatief pakket: De Kinderijsberg.
Een intakegesprek gaat steeds door in de praktijk. We voorzien de nodige veiligheidsmaatregelen inzake Covid-19.

Consult
duur 60 minuten: €40.00

Na een intakegesprek zijn meestal nog één of meerdere gesprekken nodig om de voeding en levenswijze verder stap voor stap aan te passen. Op maat van de klant wordt bekeken wat mogelijk is, wat de (nieuwe) vragen zijn. Handige tips en recepten worden meegegeven. Bij kinderen werk ik met een educatief pakket: De Kinderijsberg.

Online Consult
duur 30 minuten: €25.00 OF 60 minuten: €40.00

Een consult zoals hierboven beschreven kan ook online doorgaan. Zo’n gesprek kan een half uur of een uur duren. Zo hoef je je niet telkens te verplaatsen en werken we in alle veiligheid.

In groep – Workshops op maat
Workshops voor scholen of bedrijven rond gezonde voeding en stappen naar een gezondere levenswijze worden aangeboden in overleg. Een workshop wordt opgebouwd rond een thema en bestaat uit informatiedelen en praktische toepassingen. Er wordt ook steeds aandacht besteed aan het leren en het in de praktijk brengen na de workshop.