NIEUWE COACHINGFORMULE 2021

De individuele coachings gaan voortaan onder een andere formule door.

BASIS-traject

Een BASIS-traject loopt over drie maanden en bestaat uit 1 intakegesprek van 90 minuten en 2 opvolggesprekken van elk 60 minuten. Tussentijds is er ruimte voor mailverkeer (bijv. voor recepten en de ingezette tools) en een eventueel telefoontje voor een korte informatievraag.

In een BASIS-traject kijken we met orthomoleculaire ogen naar je vraag/situatie; we kijken ook naar de ruimere context (epigenetisch: leefomgeving & leefwijze) en we zetten tools uit de positieve psychologie in om de nieuwe kennis in de praktijk te brengen én te houden.

In een intakegesprek bekijken we samen wat de vraag van de klant is en gaan we op zoek naar de eerste mogelijkheden om de voeding en levenswijze aan te passen om met meer energie door de dag te gaan.
Een intakegesprek gaat bij voorkeur door in de praktijk. We voorzien de nodige veiligheidsmaatregelen inzake Covid-19.
Afhankelijk van de geldende veiligheidsmaatregelen kan het intakegesprek ook online doorgaan.

In de opvolggesprekken werken we stap voor stap verder omtrent voeding en levenswijze.  Op maat van de klant wordt bekeken wat werkt, waar aanpassing nodig is, wat de (nieuwe) vragen zijn, … Handige tips en recepten worden meegegeven.
De opvolggesprekken kunnen altijd online doorgaan (al kan het ook in de praktijk). Het 2de opvolggesprek kan desgewenst opgesplitst worden in 2 gesprekken van 30 minuten.

De tools uit de positieve psychologie worden doorheen het traject ingezet en op maat aangeboden. Ze bestaan onder andere uit werken met je Sterke Kanten, mindfulnessoefeningen toepassen, herkennen van en omgaan met emoties, bijsturen van je mindsetvoorkeur, positieve acties installeren.
Bij kinderen werk ik tevens met een educatief pakket: De Kinderijsberg.

Een BASIS-traject kost €150 voor het intakegesprek, twee opvolggesprekken, mail- en telefoonverkeer, recepten en (gebruik van) tools.
Niet inbegrepen in de prijs: bijkomende labo-onderzoeken (aanvraag door mezelf of een arts), voedingssupplementen en specifieke voedingsmiddelen.

Meer info of een afspraak maken?
Ilse@fermento.be of 0473/77.55.38

P.S.: Heb je na dit traject nood aan verdere opvolging, dan kan dit aan €25,00 voor een half uur en €40,00 voor een uur.